Kontor­lokaler i herning

Du får meget mere end bare et kontorlokale. Du får hele pakken med fællesskab, reception, mødelokaler, kantine og andre attraktive faciliteter, så du kan fokusere 100 procent på at skabe værdi og vækst.

Tidligere
Næste

Eget kontor

Du får bl.a.

Fra 17 m2 til >200 m2
Adgang 24/7 til Innovatorium
Unikt fællesskab med andre virksomheder
Adgang til alle vores faciliteter
Masser af faglige og sociale arrangementer
Tidligere
Næste

Fast plads med andre

Du får bl.a.

Eget skrivebord i vores fælleskontor Inno-office
Adgang 24/7 til Innovatorium
Unikt fællesskab med andre virksomheder
Adgang til alle vores faciliteter
Møbler, rengøring og internet med i prisen

Det siger vores beboere om Innovatorium

DSV_Ivan_181120-700x700px

”Da Air & Sea divisionen i 2019 besluttede igen at åbne en lokal afdeling i Herning, var jeg ikke i tvivl om, at den skulle ligge i Innovatorium. Faktisk blev beslutningen taget på 5 minutter. Her i huset har vi faciliteter, der er mindst lige så gode som de store afdelinger af DSV. Her skal man ikke tænke på alt det praktiske og administrative – vi kan bare være effektive og bruge vores tid på forretningen, og det er noget der giver værdi!”

Ivan Sommer Akselsena
Branch Manager, DSV Air & Se
Freightsolution_Andre_181120-700x700px

”Innovatorium har et fedt miljø, som ikke er som andre steder. Vi forventede, at her ville være en masse sparring og netværk, og det er der virkelig! Vi bruger meget den gode sparring der er tilgængelig her i huset hos Erhvervsrådet og Erhvervshuset, og netværksarrangementerne i Innovatorium er bare helt fantastiske - især Business Breakfast. Her er netværk overalt. Bare det daglige møde ved kaffemaskinen styrker netværket og gør, at man hele tiden møder nye mennesker.”

André Lundberg Pedersen
Co-Founder, FreightSolution ApS
Studievalg_Majbritt_191120-700x700px

”Det var langt fra tilfældigt, at vi valgte Innovatorium, da vi skulle finde nye kontorlokaler. Vores vejledning til kommende studerende er uafhængig og det må vores placering også gerne afspejle. Desuden er vi kun få medarbejdere, så det betyder meget at være en del af noget større og møde andre i hverdagen. Det giver godt arbejdsmiljø, arbejdsglæde og inspiration. Man kan mærke livet i huset – og her kan ALT lade sig gøre. Der er virkelig meget Herning-ånd i det her sted.”

Majbritt E. Ammitzbøll
, Centerleder, Studievalg Danmark
RisbjergRelation_Charlotte_181120-700x700px

"Da jeg valgte at blive selvstændig tilbage i 2008, vidste jeg, at jeg ikke skulle sidde derhjemme alene. Jeg henter min energi fra samværet med andre mennesker, og derfor var det naturligt at vælge Innovatorium som stedet at starte min virksomhed. Jeg har aldrig overvejet at flytte herfra, og jeg bliver her så længe de formår at bibeholde og videreudvikle det særlige fællesskab omkring det at være lejer her. Kombinationen af det sociale, det faglige og det innovative giver en særlig DNA, som udvikler relationer og får Innovatorium til at adskille sig positivt fra andre kontorfællesskaber.”

Charlotte Risbjerg
Mediator, RisbjergRelation
SpickerSpicker_Annette_181120-700x700px

”Innovatorium skaber et sikkert og professionelt fundament, når man vælger at springe ud som selvstændig. For mig betyder denne trygge base, at jeg kan koncentrere mig om at performe i min virksomhed. Med de mange gode og inspirerende rum og faciliteter i Innovatorium - og god plads til alle – føler jeg næsten, at alle 10.000 m2 er mine egne.”

Annette Spicker Bruhn
Indehaver, SpickerSpicker - Nøglebundtet.dk
Arkitec_Aksel_2018-700x700px

”Vi har været i Innovatorium siden 2005 og faktisk har vi tegnet etape 2 af huset, som blev bygget i 2007. Udsigten og lyset her betyder rigtig meget for os og vores arbejde som arkitekter. Vi nyder godt af den fleksibilitet, som Innovatorium giver til at udvide eller indskrænke vores kontorareal efter behov. Alle de eksterne møder og events som også er i huset, giver et stort flow af mennesker, og især som nystartet virksomhed fik vi en del nye kunder på den konto.”

Aksel Fyhn
Administrerende direktør, ​Arkitec as
Convey_Nicolai_191120-700x700px

”I Innovatorium får vi de professionelle rammer, der gør at man som lille virksomhed har faciliteter, som var man en større virksomhed. Vi bruger netværket herude meget, og fordi man kender hinandens virksomheder og kompetencer i huset, kan vi trygt sende en opgave videre, hvis vi får en forespørgsel, der ligger udenfor vores felt. Det gode netværk kommer ikke mindst på grund af de sociale arrangementer – vi er især glade for sommerarrangementerne og julefrokosten.”

Nicolai M. Olesen
Direktør / Partner, Convey ApS

Vi er mere end bare kontor­lokaler

Fællesskabet i Innovatorium er uvurderligt.

De lyse og åbne rum i Innovatorium giver en helt unik arbejdsatmosfære og du får de optimale rammer for en god arbejdsdag. Der er altid netværk og sparring at hente, og vi tilbyder alle de faciliteter, som får hverdagen til at fungere for dig.

Mødelokaler og kursuslokaler

Planlægger du et møde, et foredrag, en konference, et uddannelsesforløb eller noget helt fjerde, så er Innovatorium et hus ud over det sædvanlige. I Innovatorium kan du leje mødelokaler – i forskellig størrelse og indretning.

Kantinen tilbyder at klare al forplejning til dit møde, kursus eller event. Du kan få komplet forplejning, hvis du ønsker at inkludere dette.

Vi byder dig velkommen
og står altid klar med assistance og information

Inno-teamet er til rådighed for dig hver dag og hjælper gerne med stort eller småt. Får du gæster, bliver de modtaget med et stort smil, når de træder ind i Innovatorium.  På skærmen ved receptionen kan de finde vej til jeres møde eller din virksomhed.

Som ny i huset sørger vi for at du bliver introduceret til alle de mange faciliteter og til fællesskabet, så du kan føle dig hjemme fra dag ét. Du får også altid lejlighed til at præsentere din virksomhed overfor resten af beboerne og derved styrke dit netværk, og det er med til at gøre vores hus.

Faglige og sociale arrangementer

I Innovatorium har vi altid en kalender fyldt med spændende arrangementer, som du som virksomhed får du adgang til. Der er faglige arrangementer som seminarer, kurser og netværksmøder. De sociale arrangementer er f.eks. vores traditionelle julefrokost eller vores  Business Breakfast, hvor vi alle mødes og hører nyt fra huset og hvor de nyeste beboere har lejlighed til at præsentere sig selv og sin virksomhed.

Vi har små og store events i løbet af året som alle sammen giver god mulighed for at skabe både forretningsmæssige og personlige relationer og booster dit netværk.

Ofte stillede spørgsmål om vores kontorlokaler

Innovatorium ligger i Birk på Birk Centerpark 40, 7400 Herning. Der er busstoppested lige uden for døren, og desuden er motorvejen kun 5 minutter væk i bil. Det er derfor et meget tilgængeligt kontor, uden lange bilkøer.

Prisen afhænger af størrelsen på det ønskede kontorlokale. Innovatorium Herning tilbyder leje af kontorlokaler fra 17m² og op til over 200m².

Når du lejer et kontorlokale, får du et tomt lokale. Derfor skal du selv sørge for de møbler du skal bruge for at drive din virksomhed, og du har derfor total frihed til at skabe det miljø, udseende og kultur du ønsker på dit kontor.

Lejer du derimod en plads i vores Inno-office, så følger møbler med i prisen.

Ud over møbler, behøver du ikke andet for at komme i gang med at drive din virksomhed. Innovatorium tilbyder en række services, så du kan fokusere på at vækste. F.eks. kan der let bestilles rengøring, mad fra kantinen mm, uden du selv skal koordinere det, finde leverandører mm.

Med 100+ virksomheder i Innovatorium repræsenterer vi en bred pallette af brancher, størrelser og erfaring. Fælles for dem alle er, at de vil hinanden, at både døre og sind er åbne, og at der udveksles ideer, viden og erfaringer på kryds og tværs af huset. Vores kontorer er derfor til alle, der ønsker at drive en seriøs virksomhed og kan se fordelen ved at sidde i et kontormiljø som Innovatorium.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf: 70 20 89 11 eller sende os en mail på info@innovatorium.dk. Går du med overvejelserne om et nyt kontor? Så lov mig, at du tager kontakt og får booket en 30 minutters rundvisning – så kender du mulighederne i Innovatorium og kan tage den bedste beslutning for dig og din virksomhed.