Kursus og møde­lokaler i Herning

Planlægger du et møde, et foredrag, en konference, et uddannelsesforløb eller noget helt fjerde, så er Innovatorium et hus ud over det sædvanlige. I Innovatorium kan du leje mødelokaler – i forskellig størrelse og indretning.

Tidligere
Næste

Op til 6 personer

Du får bl.a.

Til mindre møder eller samtaler
Adgang til masser af faciliteter
Plads op til 6 personer
Skærm eller whiteboard
Tidligere
Næste

8+ personer

Du får bl.a.

Fuldt udstyret mødelokale inkl. it-udstyr
Adgang til masser af faciliteter
Plads til 8+ personer
Skærm, webcam og whiteboard
Tidligere
Næste

Til store møder

Du får bl.a.

Til store møder, kurser og konferencer
Pladser til op til 70 personer
Skærm, whiteboard og projektor
Adgang til masser af faciliteter

Hent en komplet oversigt over vores mødelokaler

Det siger andre om mødefaciliteterne i Innovatorium

RN portræt

”I Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande holder vi hvert år en lang række events, hvor der især er fokus på viden og netværk for virksomheder. Det kan være alt fra små netværksmøder til store arrangementer med flere hundrede deltagere. Vi bruger Innovatoriums mødelokaler og konferencefaciliteter til rigtig mange af vores events. Der er lokaler til alle vores behov, og det er fedt at lokalerne har hver sin stil. Det er bare et ekstra plus, at der også er udstyr til at holde onlinemøder og webinarer i høj kvalitet.”

Rasmus Norup
Erhvervsdirektør, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande
Elsikkerhed_Peter_2018-700x700px

”Vi valgte oprindeligt Innovatorium pga. af den gode sparring og iværksætterhjælp vi fandt her. Nu, hvor vi er mere etablerede, er det andre ting, som giver værdi. Som kursusvirksomhed er det uvurderligt at have adgang til så fede mødelokaler, som vi har her i huset. Det er lige meget, om vi holder kursus for 2, 10 eller 40 mand, så kan vi få et lokale som passer. Og så bliver kurser og møder bare bedre af, at maden, lokalerne og udstyret er i top.”

Peter Kjær
Indehaver og underviser, Elsikkerhed.dk ApS
MarianneSpandet_181120-700x700px

"Vi har haft kontor i Innovatorium i mere end 10 år, og har gennem årene været glade for miljøet, kursusfaciliteterne, kantinen og en altid hjælpsom reception. Vi har mange kunder, som kommer til os huset, og vi hører kun godt fra dem - det er et godt sted at være"

Marianne Spandet Jakobsen
Mediator, psykoterapeut og organisationskonsulent, reCome ApS

De rigtige rammer til dit næste event

Planlægger du et foredrag, en bootcamp, en erhvervsmesse, et business dating-arrangement eller noget helt femte, så er Innovatorium et hus ud over det sædvanlige. I Innovatorium kan du leje mødelokaler – i forskellig størrelse og indretning

Du kan derfor få tilpasset dit præcise møde-, kursus- eller konferencebehov. Topmoderne AV-udstyr, gratis wi-fi i hele huset, mulighed for forplejning, receptionsservice og gratis parkering er blot nogle af de mange fordele du får ved at leje mødelokaler hos os.

Dine gæster bliver mødt med venlighed og information

Dine gæster bliver modtaget med et stort smil, når de træder ind i Innovatorium. På skærmen ved receptionen kan de se, at de er ventet, samt hvilket mødelokale de skal være i.

Receptionen hjælper med bookning af lokaler og forplejning, og vi bidrager gerne med idéer til din event i kraft af vores lange erfaring i afholdelse af arrangementer og møder i huset.

Forplejning til dit møde, kursus eller event

Køkkenet i Innovatorium tilbyder at klare al forplejning til dit møde, kursus eller event.

Fra morgenmad, kaffe, kage, frugt, nødder og lignende – til komplet frokost serveret i mødelokalet eller atrium(kantinen) efter ønske.

Du kan få komplet forplejning, hvis du ønsker det. Dermed sparer du energi, tid og besvær til dit kursus eller konference og får lækker og sund mad og drikke til dine gæster.

uformelle møder i innovatorium

Udnyt rammerne og omgivelserne

Beliggenheden i ’Den Hvide By’ i Birk  tæt på natur og kultur inviterer i den grad til at blive inddraget – f.eks. til et uformelt walk ‘n talk-møde.

Rundt om i huset er der kroge og hjørner indrettet til uformelle møder og samtaler.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vi sender en faktura på mail, som lokalet lejes i/er booket i. Lige meget om du skal holde møde med én person i Midjylland eller bruge kursus- eller konferencelokaler til mange, kender du fra starten af dine omkostninger til leje af vores professionelle lokaler.

Har du brug for booke et lokale hele dagen, kan dette sagtens lade sig gøre. Prisen starter fra kr. 1.100,00 for et af de mindre mødelokaler vi har i huset. For en konkret pris på et møde / kursuslokale, tag kontakt vha. kontaktformularen i hjørnet.

Er du beboer i huset, så kan du booke mødelokaler uden beregning.

I alle vores mødelokaler er der professionelt AV-udstyr, så du nemt kan koble din computer til et smartboard eller en projektor. De større lokaler med plads til over 10 personer, er velegnet til at afholde heldagskurser eller konferencer, da der er god plads og professionelle projektorer og skærme installeret.

Du kan kun benytte mødelokalerne i det tidsrum, hvor du har er booket dem. Dette aftales altid fra starten af sammen med prisen inden en booking laves. Hvis du ønsker at høre til ledighed, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan senest 8 dage inden mødet afbestille din bookning. Har du bestilt
forplejning fra køkkenet, vil der være en længere afbestillingsfrist. Tag derfor kontakt med det samme, hvis du bliver forhindret i at afholde dit møde, kursus, bootcamp eller konference i vores lokaler.

Ved at benytte Innovatoriums mødelokaler, kan du fokusere på din vigtigste opgave: At servicere dine kunder og samarbejdspartnere til dit møde. Lokalerne er professionelle, det hele fungerer og der er styr på maden samt rengøring at lokalerne. Det er derfor så mange vælger at bruge dem som kursuslokaler samt til bootcamps og strategimøder.